Game Of Thrones 7. sezon öncesi bir ayrıntı daha ortaya çıktı

Game Of Thrones yeni sezon öncesi fragmanlar ve fotoğraflar art arda yayınlanıyor. Yayınlanan fotoğraflarda bir ayrıntı daha ortaya çıktı. İşte fotoğraftaki o ayrıntı.

Yayınlanma:
Game Of Thrones 7. sezon öncesi bir ayrıntı daha ortaya çıktı

Dünya üzerinde en çok izlenen diziler arasında olan ve yayınlandığı her sezonu ile milyonlarca kişiyi kendine hayran bırakan Game Of Thrones dizisinin yeni sezonu yaklaşırken dizi ile ilgili yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor.

Game Of Thrones dizisinin yeni sezon öncesi yayınlanan son fotoğraflarda yeni bir detay görüldü. Daha önce de yayınlanan tanıtım görüntüsünde gölgeler arasında bazı yüzler olduğu detayının (ilgili habere gitmek için tıklayın) olduğu ortaya çıkmıştı.

Bu görüntüler sonrasında yayınlanan yeni sezon fotoğraflarında bir detay daha dikkatli takipçilerin gözünden çıkmadı. Yayınlanan yeni sezon fotoğraflarında Cercei Lannister, tahtta otururken yanında ikizi ve sevgilisi Jamie duruyordu. İşte o fotoğraf.

Yayınlanan bu fotoğrafta her şey normal görünürken fotoğraftaki detayı Reddit'ten xpsbso adlı kullanıcı fark etti.

Bu kullanıcının fark ettiği detayın yeni sezonda yeniden görünen bir detay olduğu ortaya çıktı. Yukarıda bulunan fotoğrafta Jaime'nin kılıcı, daha önce 4. sezonda da görünmüştü. Kral Joffrey'e düğününde Lord Tywin Lannister tarafından hediye edilen kılıcın yeni sezon fotoğrafında Jamie Lannister'de olmasının sırrının ne olduğu merak ediliyor.

Lord Tywin Lannister'in Joffrey'e hediye ettiği bu kılıcın adı ise Dulun Feryadı'ydı.

Kılıcın yeni sezon senaryosuna etkisini öğrenmek için Game Of Thrones dizisinin yeni sezonu bekleniyor.

Game Of Thrones Türkiye'de çekilseydi oyuncuları kimler olurdu sorusunun cevabı için fotoğrafı tıklayın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.