GoT'un Khaleesi'si Emilia Clarke'den Güldüren Video: Kendini Ejderha Sanıyor

Emilia Clarke, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı videoda rol arkadaşı Kit Harington'un 10 saniyelik bir görüntüsünü yayınladı. İşte yayınlanan o video ve Emilia Clarke'nin notu.

Yayınlanma:
GoT'un Khaleesi'si Emilia Clarke'den Güldüren Video: Kendini Ejderha Sanıyor

Tüm dünya üzerinde izlenme rekorlaır kıran, ve son sezonu olması ile birlikte sosyal medyada adeta herkesin dilinde olan Game Of Thrones'in sevilen oyuncusu Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) bir video paylaştı.

Setten bir kamera arkası görüntüsü paylaşan sempatik oyuncu Emilia Clarke, rol arkadaşı Jon Snow'un (Kit Harington) olduğu bir video paylaştı. Rol arkadaşı Kit Harington’un bulunduğu Game Of Thrones çekimlerine ait bir sahne arkası görüntüsünü sosgame of thorneyal adlı platform üzerinden takipçileri ile paylaşan Clarke, 10 saniyelik videonun altına, “JEEZE demek istedim, bir ejderha ve sanırım kendini onlardan biri sanıyor” notunu yazdı.

Emilia Clarke tarafından paylaşılan video, kısa süre içinde 3 milyona yakın Game of Thrones hayranı tarafından seyredildi.

İşte Emilia Clarke’tan Game of Thrones sahne arkasına ait videosu.

Game Of Thrones 7. Sezon 7. Bölüm Fragmanı Yayımlandı

Büyük bir heyecan ve merakla beklenen Game Of Thrones 7. sezon final bölümü fragmanı sonunda paylaşıldı. Game of Thrones'in 7. sezon 7. bölüm fragmanına gitmek için lütfen TIKLAYIN

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.