Kırıkkale'de ByLock'çu 18 Öğretmen Meslekten İhraç Edildi

Alınan son dakika bilgilerine göre Kırıkkale'de 18 öğretmen, FETÖ'nün kriptolu haberleşme programı ByLock'u kullandıkları gerekçesiyle mesleklerinden ihraç edildi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Kırıkkale'de ByLock'çu 18 Öğretmen Meslekten İhraç Edildi

Kırıkkale'de darbe girişimi sonrasında başlatılan ve büyük bir kararlılıkla yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında haklarında soruşturma açılan 18 öğretmen, örgüt üyelerinin kriptolu haberleşme programı 'ByLock'u kullandıkları gerekçesiyle görevlerinden ihraç edildi.

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, örgütün şifreli haberleşme programı 'ByLock'u kullandığı iddiası ile 17 öğretmenin görevlerinden ihraç edildiği bildirildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri Kırıkkale de yapılan operasyon sonucunda öğretmenler A.P., F.S.T., H.S., İ.M., C.S., M.S., M.A.P., M.Ş., M.K., H.M., A.G.Y., R.P., O.K., H.K., Z.A., R.A., B.C. ve H.M. göz altına alınırken Emniyet Müdürlüğü'nde işlemlerine başlandı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, kamu haberlerinden, politika haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Kırıkkale

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.