PÖH Sözlü Sınavları Başladı (Sözlü Sınav Kolay mı , Zor muydu? PÖH Sözlü Sınav Soruları)

Özel harekat polisi alımı sözlü sınavları Türkiye genelinde uygulanmaya başladı. Peki sözlü sınavlarda hangi sorular soruldu? İşte özel harekat polisi alımı sözlü sınav hakkında son bilgiler.

Yayınlanma:
PÖH Sözlü Sınavları Başladı (Sözlü Sınav Kolay mı , Zor muydu? PÖH Sözlü Sınav Soruları)

19. Dönem Polis Özel Harekat sözlü sınavları başladı.

280 binden fazla kişinin başvurduğu en az lise mezunu 10 bin özel harekat polisi alımında fiziki yeterlilik sınavları geçtiğimiz ay tamamlanmıştı. Fiziki yeterlilik sınavlarının tamamlanmasının ardından ilk aşamada başarılı olan adaylar, sözlü sınava girmeye hak kazanmıştı.

Sözlü sınava girmeye hak kazanan binlerce kişi, sınav yer ve tarihi açıklamasını beklemeye başlamıştı. Binlerce adayın sabırsızlıkla beklediği açıklama geçtiğimiz günlerde Polis Akademisinden geldi ve 19. Dönem Özel Harekat Polisi Alımı sınav giriş yerleri ve tarihi bilgisi adaylara duyuruldu.

Mülakatlar 27 Şubat'ta Başladı

Sözlü sınav tarihlerinin açıklanması ile birlikte adayları heyecanlı bir bekleyiş sarmıştı. Geri sayıma geçen adaylar, sözlü sınavda karşılarına çıkabilecek konuları araştırmaya başladı. Geri sayımın bitmesi ile binlerce aday, kendilerine verilen yerde bugün sözlü sınava girdi.

Mülakat Nasıl Geçti?

Sözlü sınavlardan çıkan adaylardan edindiğimiz bilgilere göre sözlü sınavların bilgiye dayalı olduğu belirtilirken, bazı soruların adayları zorladığı öğrenildi.

Sözlü sınavdan çıkan binlerce aday ise internet üzerinden sözlü sınavda kendilerine yönlendirilen soruların cevabını araştırmaya başladı.

Öte yandan sınava önümüzdeki günlerde girecek olan adaylar ise sözlü mülakatlarda sorulan soruları araştırmaya başladı. Sözlü sınava giren adaylar karşılarına çıkan soruları aşağıda bulunan yorum bölümüne yazarak sınava girecek olan adaylara yardımcı olabilirler. Öte yandan sınava girecek diğer adaylar ise karşılarına çıka bilecek soruları yine aşağıda yer alan yorum bölümüne yazarak soruların cevaplarını tartışabilir ve bilgi alış verişinde bulunabilirler.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.